top of page
  • J.P. - Festein

Ben jij serieus geïnteresseerd?

Bijgewerkt op: 31 mei

De afgelopen dagen is er veel interesse in ons project Festein. Misschien heb je het artikel op het AD of EdeStad gelezen of ben je ons op sociale media tegengekomen en ben je geïnteresseerd of benieuwd naar onze te bouwen woongemeenschap in Ede.


Wellicht heb je onze website www.festein.nl al ontdekt. Hier kun je vinden wie wij zijn, en waarom we ernaar uitzien om als ‘goede buur’ in onze gemeenschap samen te wonen. De bouwplannen zijn ver gevorderd en zo snel als mogelijk gaat Kelderman Bouw de woningen en appartementen realiseren. Op dit moment hebben we nog koopwoningen en koopappartementen beschikbaar, waarvan er nog enkele verkocht moeten worden voordat de bouw kan gaan starten. Er zijn drie soorten koopwoningen:


Sociale Koopappartementen 50m2, ongeveer €185.000


Sociale Koopwoningen 73m2, ongeveer €219.000


Vrije Sector Woningen 123m2, ongeveer €389.000


Om deze woningen en appartementen te verkopen, slaan we op korte termijn de handen ineen met een makelaar. Hier zullen kosten aan verbonden zijn. Heel graag bieden we geïnteresseerden op korte termijn nog de mogelijkheid om buiten de makelaar om lid te worden van onze gemeenschap.


Er zijn twee momenten waarop je ons kunt ontmoeten:

  • Donderdag 11 januari. Iedereen neemt iets te eten mee en we genieten met elkaar van lekker eten! Inloop vanaf 17:30, start maaltijd rond 18:00u. Locatie: Witte de Withstraat 17, Ede. 

  • Zaterdag 13 januari 2024. Iedereen neemt iets te eten mee en we genieten met elkaar van lekker eten! Inloop vanaf 17:00u, start maaltijd om 17:15u. Locatie: Witte de Withstraat 17, Ede. 

Laat ons even weten dat je komt via intakefestein@gmail.com, en vermeld daarbij de datum! 


Als je serieus geïnteresseerd bent kun je een intakeformulier invullen via de website. Dit kan ook als je nog niet eerder op een Meet&Greet was. Intakegesprekken zullen plaatsvinden tussen zondag 14 januari en vrijdag 26 januari. Na deze data loopt het proces via de makelaar.


We zien uit naar jullie aanmeldingen! Mocht je nog vragen hebben, de ontmoetingsmomenten zijn hier erg geschikt voor. Maar ook per mail zijn ze welkom.


Psst. Op de valreep van 2023 schreven we ook een blog over wat er voor èn achter de schermen allemaal gebeurde. Deze is door een foutje niet in jullie mailbox beland! Klik om 'm alsnog te lezen!


659 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page