top of page
  • website-vredehorst

De bouw komt steeds dichterbij!

De bouw van onze woningen komt steeds dichterbij. Achter de schermen wordt hard gewerkt zodat de bouw kan gaan beginnen. Een van de belangrijke dingen is en blijft nieuwe mensen informeren en ontmoeten.

Want onze community is wel springlevend maar nog niet compleet! Er zijn nog woningen beschikbaar. Daarom in dit bericht een update. Verder vertellen we ook welke stappen je doorloopt als je geïnteresseerd bent, en niet te vergeten; de data van de komende ontmoetingsmomenten!


Beschikbaar

De beschikbaarheid zit vooral nog in de Sociale Koop, maar ook voor de sociale huur zijn er nog appartementen! Concreet hebben we nog de volgende woningen vrij:

1 sociale koop woning van zo’n 73m2

9 sociale koop appartementen van zo’n 50m2

3 appartementen sociale huur van 50m2

Sociale Koop is mogelijk voor huishoudens met een (eventueel gezamenlijk) inkomen van maximaal €50.000 per jaar.Van geïnteresseerd naar lid?

Misschien volg je ons al langer, ben je hier voor het eerst. We nemen je even mee in hoe het proces verloopt als je aangeeft geïnteresseerd te zijn om je aan te sluiten bij onze gemeenschap.

Ontmoeting is voor ons erg belangrijk. Het gaat er niet alleen om dat we de huizen vullen met mensen, maar ook dat jij die bij ons wilt komen wonen ook een aanvulling is voor ons en wij een aanvulling voor jou. Daarom willen we je heel graag een aantal keer ontmoeten tijdens de Meet&Greet’s of maaltijden. Zodat we elkaar een beetje leren kennen.

Dan komt er misschien ook een moment dat je je wil aansluiten bij onze gemeenschap. Dan vul je het aanmeldformulier in, wat op de website staat. Aan de hand daarvan volgt er een intakegesprek. In dit gesprek gaan we met elkaar dieper in op waarom je bij Vredehorst zou willen wonen en wat jij kunt en wilt bijdragen in de gemeenschap.


Ontmoet!

Je bent meer dan welkom op de komende ontmoetingsmomenten! Zet ze meteen even in de agenda!


Onze Meet&Greets zijn altijd op de laatste zaterdag van de maand. Iedereen neemt wat te eten en/of te drinken mee, en samen vormt dat een mooie maaltijd.

De inloop is vanaf 16:30u en rond 17:00u beginnen we met eten! Voor in de agenda: 29 april, 27 mei en 24 juni.


Op iedere 2e donderdag van de maand eten we samen. We beginnen rond 18:00u, aan de Witte de Withstraat 17 in Ede. Ook dan neemt iedereen wat te eten en/of te drinken mee. Voor in de agenda: 11 mei en 8 juni.

260 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page