top of page
  • Festein

Een grote G en een grote B

Zo leuk dat je weer meeleest in onze update! Een update met fijne en minder fijne dingen. Het was nogal een rollercoaster zo afgelopen maand. Genieten met een grote G en balen met een grote B kunnen elkaar zo op de hielen zitten!


Compleet

In de vorige blog namen we jullie al even mee in de ontmoetingsmomenten waar een hoop nieuwgeïnteresseerden bij waren. En trouw websitebezoeker met oog voor detail kan het al opmerken... Want, hoe heerlijk: Festein is compleet! We kunnen melden dat we ieder bouwnummer aan iemand hebben toegezegd. Festein is dus compleet, nou ja op de huizen na dan. En natuurlijk bouwen we gewoon verder aan de gemeenschap, op dit moment nog zonder muren (dat heeft natuurlijk ook zo z'n charme). Het wordt tijd om weer eens een groepsfoto te maken, maar dat staat nog op de planning, dus die houden we nog even tegoed!


Bezwaar

En dan, dat minder fijne ding. Vlak voor de sluiting van het termijn van inzage van het bestemmingsplan, is er een bezwaar binnen gekomen. Wat balen we hiervan, want de start-bouw leek nu echt zó dichtbij! Achter de schermen wordt gedaan wat in onze macht ligt, om te kijken of er nog iets gedaan kan worden om grote vertraging te voorkomen. Een spannende tijd die opnieuw een lange adem en veel geduld vraagt!


Feest

We hadden deze maand maar liefst zes verjaardagen op de kalender staan! Een van die zes zetten we ook hier even in de spotlights. Wat een mijlpaal; ons oudste lid nu driekwart-eeuw oud! Er was feest, er was taart, er waren verrassingen. En waar kun je hem blijer mee maken dan met een gedicht, zelf geschreven of voorgedragen literatuur? Voor onze Ad iets om nog uitgebreid van na te genieten!


Activiteiten

Komende tijd zullen we als uitgedijde gemeenschap elkaar steeds meer leren kennen. Onze activiteitencommissie heeft een leuk programma bedacht voor komende tijd. We ondernemen een Festein-happen-en-trappen en vergaderen er af en toe natuurlijk ook nog op los.


We zijn wel even benieuwd of jij, lezer van deze blog, ook geïnteresseerd zou zijn om op termijn eens zomaar vrijblijvend aan te schuiven bij een open activiteit. En, wat zou jij dan leuk vinden om met ons te doen? Reageer gerust, dat vinden we leuk!


Héél veel groetjes van een Festein met héél veel leden!

Tot de volgende!
243 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

1 commentaire


harremans1946
02 mai

Ik zou het heel leuk vinden om eens mee te doen aan een open activiteit.


Harry Kroon

J'aime
bottom of page