top of page
  • vredehorst-website

Nieuwe naam

Bijgewerkt op: 31 mei


Bijna 10 jaar geleden stemden we met de startgroep uit die tijd over een naam voor ons gedroomde wooncollectief in de horstenbuurt van Ede Veldhuizen. De huidige naam Vredehorst kwam als winnaar uit de bus en onder die naam hebben vele ontwikkelingen en vooral ontmoetingen plaats gevonden. We hebben vriendschappen voor het leven gevonden, lief en leed met elkaar gedeeld, eindeloos vergaderd met alle betrokken partijen, een rechtszaak doorstaan, bijzondere buurt acties gedaan en een stuk of 100 maandelijkse meet & greets gehouden.


Inmiddels zijn we een paar jaar geleden verder gaan bouwen aan onze gemeenschappelijke droom en nu zal het wooncollectief komen in de Steinwijk. Onze naam sluit daar dus niet meer zo goed bij aan. Dat wisten we een paar jaar geleden natuurlijk al, maar in alle samenwerkingen stonden we nu eenmaal bekend als Vredehorst. Maar nu onze droom dan toch echt van de grond aan het komen is, lijkt het ons een goed moment om een nieuwe naam te kiezen. Een naam die zowel aansluit bij onze directe omgeving als bij wie wij willen zijn als bewonersvereniging (zie link naar onze waarden).


Vredestein ligt natuurlijk voor de hand, maar we willen graag opnieuw iedereen - inclusief buurtbewoners en andere betrokkenen - de mogelijkheid geven om een nieuwe naam voor te stellen, zodat we daar met de leden van de bewonersvereniging bij de eerstvolgende ALV op 25 februari over kunnen stemmen. Dus stuur je favoriete nieuwe naam als reactie op deze blog, dit kan tot een week voor de ALV.


Hoe stuur je jouw naam in

Onder deze blog staat een vak met 'Plaats een opmerking'.

- Vul hier je verzonnen naam in

- Klik je op 'Publiceren'

- Klik op 'Als gast publiceren' - Klik op 'Ik ben geen Robot' Jouw nieuwe naam staat nu in het vak en is zichtbaar voor iedereen.


Wij delen van tevoren alle inzendingen zodat je nog even tijd hebt


om er over na te denken en ook mee kunt stemmen als je niet bij de ALV aanwezig kunt zijn.

Bij voorbaat dank voor het meedenken! Als jouw naam als winnaar uit de bus komt, krijg je een leuke verrassing!Namens (nu nog) Vredehorst

599 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page