top of page
  • vredehorst-website

Vredehorst wordt steeds concreter

Vredehorst ontwikkelt zich steeds meer tot een bloeiende, actieve vereniging. Leven in de brouwerij :). Een paar punten willen wij graag met jullie delen:

- Ondertekening intentieverklaring met de Gemeente Ede en Woonstede. Vorige week is de handtekening gezet onder dit belangrijke stuk. Daarmee is de basis gelegd voor het uitwerken van de ideeën die wij als Vredehorst hebben geïnitieerd. Zoals de planning er nu uit ziet zouden we over 2 jaar kunnen starten met de bouw. Hoe fijn zou dat zijn!!

- Nieuwe leden. We zijn blij met nieuwe, enthousiaste leden. Leden die echt de wens hebben om een steentje bij te dragen aan het vervullen van een droom: samen wonen, delen van spullen, goed zijn voor de omgeving, groen wonen..... - Wekelijkse eetgroep op donderdag voor geïnteresseerden. Elke laatste zaterdag van de maand eten we samen. Maar mocht je niet willen wachten, of al eerder meer willen weten, schuif dan gezellig aan op donderdag bij de Vrederhorst eetgroep. We eten en koken om en om bij iemand thuis. Geïnteresseerd? Mail gerust naar info@vredehorst-ede.nl.

- De zomer was leuk en gezellig. Mensen die niet op vakantie gingen hebben regelmatig samen gegeten. Ook zijn we met een groep naar Zeumeren geweest. Beetje BBQ-en, zwemmen, spelletjes, lekker hangen en uiteindelijk flink nat regenen. Ook dat kan gebeuren :(, :).176 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page