top of page
  • vredehorst-website

Woongemeenschap Vredehorst: jij en toch samen!

Wat zie jij als je naar onderstaande foto kijkt? Ik zie kinderen die samen zijn. Spelen, genieten, ontdekken. Samen en toch hun eigen beleving, hun eigen wereldje.Steeds meer kom ik erachter hoe belangrijk het 'samen' is. En ja, ik vind het heerlijk om mijn eigen dingen te doen. Ik kan een hele dag lekker thuis werken, in mijn eigen wereldje. Maar het fijnst vind ik het weten dat ik altijd iemand kan bellen, ergens een bakkie kan doen, mensen uit nodigen om te komen eten, een spelletje of filmpje kijken met anderen of een zinnig of onzinnig gesprek te hebben. Ongedwongen samen zijn. Zo hoop ik dat Vredehorst er straks uit gaat zien. Lekker mijn eigen huisje hebben, mezelf zijn samen met mensen die ook zichzelf zijn. Ongedwongen ontdekken, genieten, spelen. Interesse om ook in Vredehorst te wonen? Je bent van harte welkom om te komen ontdekken! Kijk op onze website: www.vredehorst-ede.nl
127 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page